• Telefon: 0630 8500 808
  • Elérhetőek vagyunk: H – P 8:00 – 18:00
  • e-mail: sos@soskartevo.hu
  • Ügyelet: 0-24 órában. Visszahívjuk.
Általános kártevőirtás

Magyarország a háztartási kártevők széles skálájának ad otthont nyári időjárási körülmények között és a hidegebb téli hónapokban. Függetlenül attól, hogy mennyire tisztán tartja otthonát vagy vállalkozását, néhány kártevőt csak szakmai ismeretekkel és felszerelésekkel lehet hatékonyan kontrollálni. Minden típusú kártevő folyamatosan keres táplálékot és szaporodásra alkalmas biztonságos menhelyet. A Magyarországon fellelhető kártevő rovarok és állatok több, az emberekre veszélyes betegséget hordoznak és terjesztenek. A nemkívánatos kártevők számos megelőzhető fertőzést hordoznak, a vírusos és bakteriális betegségektől kezdve a veszettségig és más krónikus betegségekig. Számos kártevő jelentõs kockázatot jelent a harapásokkal és ürülékekkel szembeni allergiás és toxikus reakciók miatt.

Szinte minden kártevő élelmet keres. Gyorsan megfertőzhetik az emberi élelmiszer-készleteket egyszerű érintkezés útján, amely mikroorganizmusokat és más veszélyes fertőző anyagokat juttathatnak élelmiszereinkbe. Az élelmiszerekkel foglalkozó vállakozásoknak folyamatosan ébernek kell lenniük, hogy megvédjék ügyfeleiket a szennyezett élelmiszerektől.

A fizikai egészségügyi kockázatok mellett a kártevők jelentős stresszt és érzelmi szorongást okoznak a családok számára. Rovarok, pókok, rágcsálók és más kártevők jelenléte bizonytalanság érzetét kelti, és számtalan módon befolyásolja napi életünket. Ezen egészségügyi kockázatok legjobb megoldása és megelőzése a professzionális kártevőirtás

 

A kártevők elleni „csináld magad” általában több problémát okoz, mint amennyit megold, és veszélyt is rejthet magában. A peszticideket professzionálisan kell kiválasztani és alkalmazni annak érdekében, hogy a biztonságos és hatékony kezelés helyes legyen. Amikor megbízza cégünket, biztos lehet benne, hogy a kártevőirtáshoz kapcsolódó stresszt és veszélyt átadta nekünk. Korszerű és szakszerű kezelést biztosítunk, miközben nagy hangsúlyt fektetünk a barátságos és őszinte ügyfélszolgálatra. Tapasztalatunk és tudásunk legjavát adva válaszolunk minden kérdésére, és alapos, könnyen érthető tanácsokat adunk.  

Vegye még ma fel velünk a kapcsolatot, hogy kártevőirtó igényével kapcsolatban.