• Telefon: 0630 8500 808
  • Elérhetőek vagyunk: H – P 8:00 – 18:00
  • e-mail: sos@soskartevo.hu
  • Ügyelet: 0-24 órában. Visszahívjuk.
Darázs irtás

Fullánkosok


A legtöbb darázs fajta csak akkor jelent veszélyt az emberre, ha fészkét zavarják, bár egyes fajok mindig agresszívek és veszélyesek. Ezen ragadozó rovarok professzionális ellenőrzése magában foglalja az ön tulajdonában lévő darazsak alapos ellenőrzését és azonosítását. Ezt követően megsemmisítés vagy eltávolítás, valamint a belső terekből történő folyamatos ellenőrzés és kizárás. A legjobb, ha szakmai segítséget kap a darazsak elleni küzdelemben. Minden fajnak eltérő fészkelő és védekező magatartása van. A ragadozó rovarfészek megzavarása némi védekező reakciót vált ki, amely jellemzően rajzást és csípést foglal magában.

Csípések

A darazsak különböző típusú méreggel rendelkeznek. A méhek csak egyszer tudnak szúrni, mivel a fullánk beszakad. A darazsaknak sima bordás fullánkja van, mely ismételten szúrásra alkalmasak. A szúrás által okozott szélsőséges fájdalom mellett sok embernek súlyos allergiás reakciója lehet a rovarok mérgére.

Védekezés


Az SOS Kártevő® professzionálisan és biztonságosan eltávolítja és ellenőrzi a Magyarországon található darazsakat. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, ha további információt szeretne a darazsak elleni védekezéssel kapcsolatban.